ŞANLIURFA / BOZOVA - Umutlu Ortaokulu

Umutlu Ortaokulu

Göynik Mh. Umutlu Sk.
Vizyon
Etkili ve güzel konuşabilen, eğitimin önemini kavrayış, bilimsel düşünebilen, bilgi üreten ve paylaşan, bilgiye hızla ulaşan ve onu kullanan, Moral ve motivasyonu yüksek, girişimci, kendisine güveni olan, Öğrenmeyi öğrenmiş, yeni bilgiler öğrenmeye istekli, problem çözme ve karar verme becerisi gelişmiş, sürekli gelişmeyi yaşam biçimi edinmiş, takım çalışma anlayışını açık, Atatürk ilke ve devrimlerine inanan, milli ve manevi değerlere bağlı, sosyal ve kültürlü, ailesine karşı sorumlu öğrenciler yetiştirmek.
Misyon
Millî Eğitim Temel Yasası’nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak; çevre olanaklarından yararlanıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini de gözönüne alarak, bunların en etkin ve verimli bir şekilde kullanılıp geliştirilmesi. Eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi. Eğitim ortamının nesnel ögesi olan fiziksel koşulların düzeltilmesidir.
Öğretim Şekli :MORMAL
GÖYNİK MAHALLESİ UMUTLU SK.
İLÇE MERKEZİNE 30KM İL MERKEZİNE 60 KM UZAKLIKTA