ŞANLIURFA / BOZOVA - Umutlu Ortaokulu

Mrt

1-7 Mart arası Deprem Haftasında deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Kurumumuz Umutlu Ortaokulunun koordinesinde Kılıçören İmam Hatip Ortaokulu ile öğrencilerin

eğlenceli vakit geçirerek analitik düşünme teknikleriyle tanışmaları ve problem çözme, mantık yürütme,

hızlı düşünme, çözüm üretme, ekip çalışması gibi becerilerini geliştirmeleri amaçlanmıştır. Ayrıca

farklı okullarda öğrenim gören öğrenciler arasında paylaşım sağlayarak,öğrencileri arasında bilgi

paylaşımını yaygınlaştırmak, öğrencilere yarışma kültürünü kazandırmak, öğrencilerin birlikte hareket

etme, zamanı verimli kullanma ve karar verme becerilerini sınamalarına yardımcı olmak gibi amaçlar

doğrultusunda adı geçen kurumların 5.,6.,7. Ve 8. Sınıfları arasında bilgi yarışması organize edilmiştir.

OKULUMUZ RESİM SERGİSİ

Ock

KÜLTÜR GEZİSİ KAPSAMINDA 80 ÖĞRENCİMİZ URFAYA GÖTÜRÜLMÜŞTÜR. ÖĞRENCİLERİMİZ İKİ OTOBÜSLE URFAYA GİDEREK TARİHİ MÜZELERİ VE BALIKLI GÖLÜ GEZMİŞLERDİR.

Ekm

Terör olaylarının önlenmesi amacıyla  "Alo 140 Terör Hattı", "Alo 140 Sunucular" ve "Alo 140 Ünlüler" adlı spot filmleri Radyo Televizyon Üst Kurulu www.rtuk.gov.tr adresinde yayınlandı.